Anunt privind sistarea furnizarii agentului termic

Social

Având în vedere desfășurarea lucrărilor din cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Focşani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi creşterii eficienţei energetice Etapa a II-a”, vă informăm că va fi întreruptă furnizarea agentului termic în următoarele locații:
• În data de 08.05.2020, în intervalul orar 08.00 – 18.00 va fi întreruptă furnizarea agentului termic în vederea instalării circuitului provizoriu, datorită desfășurării lucrărilor din zona sensului giratoriu de la intersecția Str. Bucegi și Str. Brăilei. Zonele care vor fi afectate de întreruperea furnizării agentului termic în intervalul menționat sunt următoarele: Bucegi- – Cuza Vodă – Bahne.
• În data de 09.05.2020, în intervalul orar 22.00 – 10.00 va fi întreruptă furnizarea agentului termic, datorită desfășurării lucrărilor pe magistrala de la ieșirea din zona CET. Zonele care vor fi afectate de întreruperea furnizării agentului termic în intervalul menționat sunt următoarele: Centru – Gară – Obor – Bucegi – Cuza Vodă – Bahne.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.