Anunț public privind decizia etapei de încadrare revizuite

Social

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI FOCȘANI, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite pentru proiectul „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Focșani pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice – etapa a II-a” amplasat în Municipiul Focșani, jud. Vrancea.
Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vrancea din Focșani, str. Dinicu Golescu nr.2 și la sediul Primăriei Municipiului Focșani, b-dul Dimitrie Cantemir nr.1 bis, în zilele de luni-joi, între orele 8ºº-16 ³º şi vineri între orele 9ºº-14ºº, precum și la următoarea adresă de internet http://apmvn.anpm.ro.
Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vrancea din Focșani, str. Dinicu Golescu nr.2, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Vrancea.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.