Asigurăm transport GRATUIT pentru elevii din oraș

Social

Am solicitat societății de Transport Public SA încheierea unui protocol cu TOATE unitățile de învățământ din ciclul gimnazial, liceal și postliceal din Municipiul Focșani, prin care se prevede că toți elevii care au domiciliul pe raza orașului (inclusiv cartierul Mândrești) pot beneficia gratuit de carduri cu călătorii nelimitate pe mijloacele de transport în comun.
Totodată, de aceeași facilitate se pot bucura, la cerere, și elevii din Golești, Câmpineanca și satul Petrești din comuna Vânători, localități cuprinse în traseele societății municipale de transport public.

Fiecare unitate de învățământ va întocmi listele cu elevii care doresc să beneficieze de transport local GRATUIT, pe care ulterior le va transmite la SC Transport Public SA, care va emite cardurile NOMINALE încărcate cu călătorii NELIMITATE.
Pentru a respecta reglementările în vigoare privind răspândirea virusului SARS-CoV-2, cardurile vor fi distribuite în mod organizat de către diriginții de clasă fiecărui elev în parte.
Această acțiune se dorește a fi una de sprijin în ajutorul părinților și a elevilor, dovadă clară că Primăria Municipiului Focșani susține educația și elevii din Focșani!

De asemenea, am transmis în mod oficial TUTUROR școlilor din Focșani solicitarea de a se organiza pentru transportul GRATUIT al elevilor din clasele 0-IV. Sperăm ca în cel mai scurt timp să primim din partea lor listele complete astfel încât să putem organiza traseele (casă – școală și retur), cel mai probabil cu începere de la 1 octombrie 2020.
Fie ca elevii să beneficieze sănătoși de cât mai multe călătorii în deplină siguranță cu SC Transport Public SA Focșani!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.