Restricționarea accesului în Tribunalul Vrancea închide punctul de lucru al Serviciului de Taxe și Impozite Locale

Social

Având în vedere necesitatea impunerii unor măsuri suplimentare de combatere a noului coronavirus, la nivelul Tribunalului Vrancea s-a luat decizia restricționării accesului persoanelor în incinta instituției din Str. Republicii nr.1

În aceste conditii, aducem la cunoștința tuturor focșănenilor că punctul de lucru al Serviciul taxe și impozite locale din interiorul Tribunalului Vrancea va fi închis în perioada 12.03 – 31.03.2020, urmând a fi redeschis imediat ce situația o va permite. Reamintim faptul că acest nou punct a fost deschis pentru a da cetățenilor din Municipiul Focșani posibilitatea plății taxelor judiciare de timbru, dar și a taxelor și impozitelor locale, scutindu-i totodată de un drum până la sediul municipalității.
De asemenea, menționăm faptul că toate aceste taxe pot fi achitate ONLINE foarte simplu, de acasă sau de oriunde v-ați afla în fața unui calculator.
Pentru a vizualiza toate datele de la rolul dumneavoastră fiscal și pentru a putea face plăți electronice, trebuie doar să accesați site-ul www.ghiseul.ro și să urmați pașii indicați: solicită date de acces- introduceți CNP-ul – validare card – trimitere e-mail. Odată ce ați obținut user-ul și parola, puteți plăti on line. Dacă apare cumva mesajul că nu sunt încărcate datele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la telefon 0237/236000 int. 311.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.