Ateliere de lectură în aer liber Ora poveștilor la bibliotecă

Divertisment

Dragi copii, vreți să petreceți o vară de poveste alături de Bibliotecă și cărțile ei minunate? Dacă răspunsul este „da”, vă invităm la Atelierele de Lectură,organizate de Biblioteca ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea și intitulate ”Ora poveștilor”. Acestea vor începe miercuri, 15 iulie 2020.
Atelierele vor avea loc, în perioada vacanței de vară, în fiecare zi de miercuri și joi, după următorul program:
 MIERCUREA: 11.30 – 12.30 – Secția pentru copii și tineret
 JOIA: 11.30 – 12.30 – Secția împrumut adulți
Atelierele de lectură ”Ora poveștilor” pun accent pe dezvoltarea personalității copiilor prin lectură, comunicare și creativitate, prin cunoașterea valorilor culturale ale comunității locale şi universale. Proiectul își propune atragerea celor mici către serviciile bibliotecii și familiarizarea lor cu lectura şi cultura.
Ce vom face la ”Ora poveștilor”:

 • vom lectura din cărți cu design și text atractiv pentru copii în care poveștile sunt prezentate cu ajutorul ilustrațiilor;
 • lectura va fi urmată întotdeauna de discuții despre ceea ce am descoperit în cărți;
 • finalul va cuprinde activități interactive și practice în care creativitatea fiecărui participant va fi pusă în valoare.
  Având în vedere situația actuală și pentru respectarea tuturor măsurilor de siguranță a utilizatorilor acestui serviciu, atelierele de lectură vor avea loc în aer liber, cu participarea a 6 – 10 copii (maxim), cu mențiunea că, în zilele cu vreme nefavorabilă, acestea vor fi suspendate.
  Relații suplimentare:
   Secția pentru copii și tineret, Str. N. Titulescu nr. 12, tel. 0237/626646
   Secția Împrumut adulți, Str. M. Kogălniceanu nr. 13, tel. 0237/214562

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.