Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia” va avea o sală de sport modernă

Social

Începutul de an vine cu o veste bună pentru elevii Colegiului Tehnic Auto „Traian Vuia”: a fost semnat contractul de execuție pentru construirea unei clădiri multifuncționale care va deservi unitatea școlară. Noul corp de clădire cuprinde o sală de sport modernă și ateliere în vederea instruirii practice.

Valoarea contractului este de 5.711.722,69 lei fără TVA, termenul de execuție fiind de 12 luni. Următoarea etapă constă în scoaterea la licitație a dirigenției de șantier, după care vor începe efectiv lucrările de execuție.
La finalul investiției, elevii de aici vor avea parte de o sală de sport în care pot desfășura ore pe diverse discipline sportive, dar și ateliere specifice dotate corespunzător.
Felicitări întregului corp profesoral, în frunte cu doamna Director Luminița Balaban, pentru implicarea de care a dat dovadă și succes în continuare.
Totodată, ne reafirmăm sprijinul pentru tot ceea ce înseamnă act educativ, dovadă că am fost întotdeauna deschiși la toate problemele, propunerile și solicitările venite din partea unităților școlare din Municipiul Focșani.
Am fost și suntem alături de elevii și profesorii focșăneni, pentru că o comunitate puternică și modernă se bazează în primul rând pe educație.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.