„Orașul meu, orașul tău” PARTENERIAT EDUCATIONAL

Divertisment

Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă invită, în perioada 1-25 noiembrie, să participaţi prin elevii instituţiei dumneavoasträ, la concursul de eseuri și desene „Orașul meu, orașul tău”.
Tema concursului o reprezintä promovarea valorilor locale prin ochii copiilor noștri. Sub formă de eseu sau desen, aceștia vor prezenta obiective sau locuri care le sunt dragi și cu care se mândresc din orașul Focșani.
Concursul se adresează copiilor preșcolari și din ciclul primar, cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani. Aceștia vor participa la concurs sub îndrumarea părinților sau cadrelor didactice.

Lucrările se pot trimit online pe adresa biblioteca@bjvrancea.ro sau se pot aduce la Centrul de Formare din cadrul Sălii de Lectură a Bibliotecii, strada Maior Gheorghe Sava nr. 4.
Concursul se va finaliza în luna decembrie cu premierea celor mai bune lucrări, în urma jurizării, la secţiunile
• Compuneri;
• Desene;

 • Premiul de popularitate se va acorda celei mai apreciate lucrări pe pagina de facebook ;
 • Premiul de originalitate se va acorda celei mai creative lucrări.
  Vă invităm să promovaţi în cadrul instituţiei dumneavoasträ de învăţământ acest concurs. Ne dorim să descoperim frumusețile și simbolurile orașului Focșani prin ochii celor mai sinceri
  ambasadori, copiii noștri.
  Şcolile participante vor încheia acorduri de parteneriat cu instituția noastră.
  Regulamentul concursului este disponibil pe pagina de facebook a Bibliotecii https://www.facebook.com/bjvrancea și pe site-ul https://bjvrancea.ro.
  Relații suplimentare puteți primi la numărul de telefon : 0237/231161, interior 17- bibliotecar Diana Rădună.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.