Termenul de plată pentru taxele și impozitele locale a fost amânat cu trei luni

Social

Dragi focșăneni,
Ca urmare a adoptarii Ordonanței de Urgență a Guvernului Nr.29/ 18.03.2020 privind unele măsuri economice și fiscal-bugetare, vă informăm faptul că termenul de plată pentru impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri și impozitul pentru mijloacele de transport a fost prorogat până la data de 30 iunie 2020.

Totodată, menționăm faptul că impozitele și taxele locale pot fi achitate ONLINE foarte simplu, de acasă sau de oriunde v-ați afla în fața unui calculator. Pentru a vizualiza toate datele de la rolul dumneavoastă fiscal și pentru a putea face plăți electronice, trebuie doar să accesați siet-ul www.ghiseul.ro și să urmați pașii indicati: solicită date de acces- introduceți CNP-ul – validare card – trimitere e-mail. Odata ce ați obținut user-ul și parola, puteți plăti on line. Dacă apare cumva mesajul că nu sunt încarcate datele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la telefon 0237/236000 int.311.
În aceste condiții, va rugăm încă o dată să respectați măsurile de izolare la domiciliu pentru că numai astfel putem combate ÎMPREUNĂ răspândirea noului Coronavirus.
Sănătatea și chiar viața dumneavoastră, precum și a celor dragi, depind de felul în care veți înțelege să respectați noile reguli impuse de autorități!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.