Vrei o sufragerie ca a vedetelor? Iată ce trebuie să faci!

Social

Admiri mereu sufrageriile vedetelor și ți-ai dori să poți avea una asemănătoare? Ești atent la fiecare detaliu și speri ca într-o zi să ai resursele necesare pentru a reuși să te bucuri de un astfel de ambient? Ești fan al esteticului deosebit și al decorurilor excentrice, dar nu știi cum anume să faci asta cu un buget restrâns?

În cazul acesta, articolul de față este exact ce căutai, deoarece conține câteva sfaturi practice cu ajutorul cărora poți avea o sufragerie precum cele ale vedetelor pe care le admiri. Citește-l până la capăt și vezi ce poți face în acest sens!

Iată cum să ai o sufragerie excentrică la fel ca cele ale celebrităților

  1. Adoptă un stil minimalist

Primul lucru de care să ții cont atunci când vrei să-ți transformi sufrageria într-una de vedetă este să renunți la stilul haotic și la tendința de a introduce multe lucruri în peisaj, deoarece, în realitate, acest lucru îi va oferi un aspect mai puțin plăcut. Orice vedetă preferă minimalismul în decorul locuinței sale, ceea ce este de înțeles. Așadar, primul lucru pe care îl poți face este să elimini din obiectele care par a fi „în plus”.

  1. Adaugă tablourile corespunzătoare

În continuare, ce mai trebuie să știi atunci când vrei să obții un decor al livingului asemănător cu cel al unei celebrități este că e necesar să introduci tablouri atractive, care să sugereze opulență. O idee practică ar fi să integrezi câteva tablouri abstracte moderne, ce vor oferi sufrageriei tale un aspect luxos și te vor face să te simți de parcă ești în livingul Shakirei. Astfel, pereții tăi vor atrage, cu siguranță, atenția tuturor musafirilor!

  1. Fii atent la paleta cromatică

Un alt aspect de care să ții cont în amenajarea livingului, astfel încât să obții rezultatul pe care ți l-ai propus, este să acorzi atenție sporită culorilor pe care le integrezi în decor. Acestea trebuie să se completeze una pe cealaltă, fără să iasă în evidență în mod negativ. Cele mai potrivite sunt culorile neutre, deoarece se potrivesc cu orice încăpere, conferind un estetic deosebit.

Prin urmare, visul tău este pe cale să se îndeplinească dacă vei ține cont de pașii enumerați anterior, iar dacă ai nevoie de mai multă inspirație, o vei găsi, fără îndoială, din doar câteva click-uri în plus!

Sursă foto: Pixabay.com

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook  Instagram , YouTube , TikTok .