„Cărțile au nevoie de oameni!”

Divertisment

În această perioadă de stat în casă, am încercat cu toții diferite metode de a ne petrece timpul în mod util și creativ. Părinți și copii, bunici, prieteni, colegi, am creat o comunitate on-line plină de idei frumoase și de modalități inedite de a utiliza timpul și resursele. În toată această perioadă, noi, biblioteca v-am prezentat cărți interesante, v-am invitat la concursuri, audiții, lectură on-line și v-am invitat să ne fiți alături de ziua noastră.

De data aceasta, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă adresează, dragi utilizatori și membri ai comunității noastre, o invitație și, totodată, o provocare. Pentru că rafturile de cărți ale bibliotecii trebuie mereu înnoite, pentru a satisface interesul dumneavoastră real de informare și lectură, vă invităm să fiți colaboratorii noștri în achiziția de cărți pentru anul acesta!

Ca veritabili colegi, fie că sunteți elevi, studenți, profesori, fie că sunteți părinți sau bunici, parteneri ai bibliotecii, utilizatori ai bibliotecii sau încă nu, vă rugăm să urmăriți ofertele editurilor preferate, sau ale altor edituri și să ne trimiteți propunerile dumneavoastră de achiziție, la următoarele adrese de e-mail și nr. de telefon: biblioteca@bjvrancea.ro, cititori@bjvrancea.ro, 0237/231161, comunicându-ne autorul, titlul și editura.

De asemenea, ne puteți recomanda subiecte, autori preferați, teme de larg interes, pe care echipa noastră să le cerceteze și să le îmbogățească prin noi achiziții. Suntem convinși că, în felul acesta, vom contribui în mod responsabil, interactiv și adecvat, la completarea colecțiilor bibliotecii, vom sprijini producția editorială românească și vom avea satisfacția unei colaborări de calitate!

Dragi utilizatori și membri ai comunității noastre,  încrezători în această colaborare lărgită, dăm start proiectului „Cărțile au nevoie de oameni!” și așteptăm propunerile dumneavoastră!

Let’s start shopping books together!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.