Dragi copii, tineri, părinţi şi bunici, vă invităm să luaţi parte la programul cultural  BIBLIOVACANȚA PRINDE VIAŢĂ

Social

Dragi prieteni ai bibliotecii, Consiliul Județean Vrancea și Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă invită să vă bucuraţi şi în luna august de surprizele pregătite în cadrul programului BiblioVacanţa – ediţia a XII-a. Vă prezentăm programul primei săptămâni.

Secţia de Împrumut la domiciliu Adulţi (strada Mihail Kogălniceanu nr. 13) invită copiii să ia parte la Atelierele de lectură, joc şi creativitate  şi de Pictură. Atelierul de lectură, joc şi creativitate va avea loc marți 3 august, începând cu ora 11.30. De asemenea, cei mici se pot înscrie la Atelierul de pictură „Desenăm şi pictăm”, care se va desfăşura miercuri 4 august, de la ora 12. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să apelaţi la numărul 0237.214562.

Secţia pentru copii şi tineret „Oana-Diana Renea” (strada Nicolae Titulescu nr. 12) îi aşteaptă pe copii să ia parte la Atelierul de lectură, joc şi creativitate, derulat miercuri 4 august începând cu ora 12. Pentru detalii vă rugăm să vă adresaţi colegilor noştri, la numărul de telefon 0237.626646.

Sala de Lectură şi Centrul de Formare (strada Maior Gheorghe Sava nr. 4) au bucuria de a veni în întâmpinarea copiilor cu diverse ateliere şi cluburi de vacanţă. Atelierul de creaţie şi lectură se va desfăşura luni 2 și, respectiv, vineri 6 august, de la ora 11.30. Atelierul de dezvoltare a inteligenţei emoţionale pentru copii  va avea loc marți 3 august, începând cu ora 11.30. Joi 12 august, de la ora 10.30, copiii sunt aşteptaţi la Atelierul de poveşti „Storytelling”. Miercuri 4 august, începând cu ora 11. 30, va avea loc Atelierul de etică şi scriere creativă pentru copii. Clubul de filosofie vă aşteaptă în perioada 2-4 august, începând cu ora 18. Joi 5 august, de la ora 18, Clubul de inteligenţă emoţională pentru adolescenţi vă propune tema „Stima de sine”. Atelierul „Magic Letters” engleza de vacanţă îi invită pe copiii talentaţi la limba engleză, marți, 3 august, de la ora 10.30, la o nouă incursiune în cultura şi civilizaţia britanică. Teatrul de umbre va avea o nouă întâlnire în ziua de joi, 5 august, începând cu ora 11. Pentru informaţii suplimentare, sunteţi invitaţi să sunaţi la numărul de telefon 0237.2311.61.

Duminică, 7 august, va avea loc, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Faraoanele, o nouă întâlnire în cadrul proiectului Biserica şi Biblioteca, întâlnire de suflet şi lectură.

Vă invităm să urmăriți pagina de facebook a Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea pentru a fi la curent cu atelierele şi surprizele destinate copiilor şi adolescenţilor! Vă aşteptăm alături de noi, spre a ne bucura de surprizele culturale şi ludice ale Bibliovacanţei!

Manager,  Oana-Raluca Boian                                                           Relaţii Publice, Adrian Ţiglea

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.