Maratonul de povești – 70 de povești pentru 70 de Zile ale Copilului

Social

Ziua Internațională a Copilului este, în fiecare an, de 1 Iunie, prilej de sărbătoare pentru cei mici dar și pentru cei care îi iubesc, ocrotesc și le educă mintea și sufletul.
În 2020 se împlinesc 70 de ani de când această zi se sărbătorește și în România și este cel mai frumos timp dăruit copiilor noștri de către părinți, bunici, dar și de noi, bibliotecarii.
70 de bibliotecari din 24 de județe ale României și din Republica Moldova vor sărbători altfel această zi, citindu-le, celor mici și celor mari, 70 dintre cele mai frumoase povești ale lumii, într- un Maraton de lectură în direct, timp de 8 ore.

Evenimentul se va transmite LIVE pe Facebook, luni, 1 iunie 2020, în intervalul orar 10.00 –18.00. Pentru a vă conecta la Maratonul nostru de povești, trebuie doar să dați like Paginii proiectului „70 de Povești pentru copii” și să vă alăturați nouă:
https://www.facebook.com/70-de-pove%C8%99ti-pentru-copii-112379383824901/
În cea mai frumoasă zi din an, în care sărbătorim copilăria, ne dorim să descoperim farmecul poveștilor citite împreună cu voce tare, să descrețim frunțile și sufletele și să fim mai aproape de toți cei care iubesc poveștile, bibliotecile și, de ce nu, pe bibliotecarii inimoși.
Maria Cristina Olaru și Irina Diana Rădună, bibliotecare în cadrul Bibliotecii Județene Duiliu Zamfirescu Vrancea, s-au alăturat acestui frumos proiect și vor citi povești colorate pentru copii fericiți.

Vă așteptăm cu drag și nerăbdare!

Proiectul se desfășoară cu susținerea Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), Bibliotecii Naționale a României, Editurii Cartea Copiilor, Editurii Signatura și altor edituri prietene.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.