Primarul Cristi Valentin Misăilă propune ca oficierea căsătoriilor să se poată organiza și în foișorul central din parc

Social

Primarul Cristi Valentin Misăilă a solicitat aparatului de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Focșani elaborarea unui Proiect de Hotărâre de Consiliu Local prin care oficierea căsătoriilor să poată avea loc în chioșcul central din Grădina Publică dar și în alte locații din oraș.
„Dorim suplimentarea ordinii de zi pentru ședința din 29 mai 2020, cu un proiect de hotărâre cu privire la acordarea posibilității de a se oficia căsătoriile în foișorul central din Grădina Publică pentru cei care doresc astfel de evenimente în aer liber, cu respectarea condițiilor de distanțare socială.

Pe de altă parte, celor care vor să organizeze acest eveniment într-un spațiu închis, le vom pune la dispoziție sala mică din cadrul Ateneului Popular „Maior Gh. Pastia”, ca urmare a faptului că Piațeta Teatrului Municipal „Maior Gh. Pastia” intră în reparații și nu se vor mai putea oficia căsătorii în teatru, după data de 2 iunie 2020″, a declarat Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă.

De asemenea, vom da posibilitatea cuplurilor care solicită oficierea căsătoriei în altă locație decât foișorul central din parc sau sala mică de la Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia”, să poată face acest lucru, în baza unei cereri.
În toate cele trei cazuri, cei care vor dori oficierea căsătoriei într-o locație aleasă, alta decât sediul Stării Civile Focșani, vor plăti o taxă, a cărei valoare va fi stabilită de către Consiliul Local al Municipiului Focșani în ședința din 29 mai 2020.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.