Un nou director general interimar numit la conducerea CAS Vrancea, până la organizarea unui concurs pe post

Social

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea are începând de miercuri un nou director general, în persoana Martei Harabulă, numită interimar la conducerea instituţiei de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului, au informat reprezentanţii instituţiei vrâncene.

“Începând cu data de 19 mai 2020, doamna Marta Luminiţa Harabulă, director executiv – Direcţia Relaţii Contractuale din cadrul CAS Vrancea, este mandatată, prin Ordinul CNAS nr. 621/ 19.05.2020, să exercite, prin delegare, până la organizarea concursului, mandatul de director general al CAS Vrancea, manager al sistemului la nivel local, în vederea realizării indicatorilor de referinţă asociaţi standardelor de performanţă şi pentru îndeplinirea obligaţiilor asumate”, a declarat purtătorul de cuvânt al AJAS Vrancea, Iustina Papuc.

În ultimii ani, CAS Vrancea a fost condusă, tot interimar, de Emanuela Georgescu, numită în locul lui Mihai Copaci, care a fost arestat în 2016 şi ulterior condamnat pentru luare de mită. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.