Alte 19 cadre medicale din Spitalul Militar Focşani confirmate pozitiv la COVID-19; 41 cadre infectate în total

Social

Alte 19 cadre medicale ale Spitalului Militar “Dr.Alexandru Popescu” Focşani, din cele 110 care au fost testate, au fost confirmate pozitiv la infecţia cu COVID-19, potrivit reprezentanţilor unităţii medicale.

În cursul zilei de joi au fost confirmate pozitiv la COVID-19 un număr de 20 de cadre medicale, la care se adaugă alte două persoane confirmate în ziua precedentă.

“Din 110 persoane testate, 19 persoane au fost depistate pozitiv la infecţia cu COVID-19, astfel că numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 41. Persoanele confirmate au fost îndrumate către secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani, pentru internare. Restul personalului se află la domiciliu, în izolare. Continuă testarea contacţilor persoanelor confirmate, precum şi a celor care vor prezenta simptome”, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului, Valentin Roman.

Potrivit acestuia, unitatea medicală va rămâne închisă până la finalizarea anchetei epidemiologice.

Spitalul Militar Focşani a fost închis, miercuri, pentru 48 de ore, pentru dezinfecţie generală, după ce două cadre medicale au fost depistate pozitiv pentru COVID-19, iar pacienţii spitalului au fost externaţi. În unitatea medicală, unde îşi desfăşoară activitatea un număr de 340 de angajaţi, s-a făcut dezinfecţie generală. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.