Focsanenii sunt invitati sa participe la realizarea strategiei de dezvoltare a municipiului Focsani

Social

Strategia de dezvoltare locală a Municipiului Focşani reprezintă documentul de planificare prin care se realizează orientarea comunității pe termen lung (perioada 2021 – 2027) către competitivitate și valoare adăugată.
Obiectivele strategiei vor fi în concordanță cu prioritățile de dezvoltare de la nivel județean și regional. Rolul strategiei este inclusiv de a asigura un management mai bun în planificarea proiectelor și de a evita irosirea resurselor alocate acestora.

Strategia va fi realizată prin efortul participativ al administrației publice locale, instituțiilor, mediului de afaceri și societății civile, într-un cuvânt, tot ceea ce constituie comunitatea locală. Ea va oferi viziunea pentru dezvoltarea durabilă a municipiului și drumul necesar pe care comunitatea trebuie să-l parcurgă pentru atingerea acesteia. Și tocmai pentru că această strategie are în vedere o serie de beneficii pentru comunitatea noastră, considerăm că este absolut necesar să țină cont și de părerile și propunerile venite din partea cetățenilor din acest oraș.
Dragi focșăneni, opinia dumneavoastră este importantă şi sprijină dezvoltarea locală. De aceea vă invităm să vă implicaţi şi să completaţi chestionarul ce poate fi găsit AICI : https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=vm15rrmCk0WgKH6yhIfIimTTIX6dwOxCvKly3PN3t8tUNTJWUzc3N05DM0dMOEZHVzdCRUc2QU4wRS4u

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.