Judecătoria Focșani confirmă! Dosarul meu de candidat la funcția de Primar este VALABIL

Social

Disperați că vor pierde și de această dată alegerile locale, liderii PNL Focșani recurg la fel de fel de acțiuni de intimidare și tertipuri care mai de care mai josnice, în speranța că vor reuși să mă scoată din cursa electorală! Astfel, un reprezentant al PNL Vrancea A FURAT datele cu caracter personal ale unora dintre focșăneni, susținători de-ai mei, cu scopul de   a-i șantaja și amenința pentru că au semnat pentru candidatura mea. Și tot de la PNL a venit și contestația candidaturii mele! Cu un tupeu inimaginabil AU MINȚIT instituțiile statului cum că aș avea domiciliul într-o locuință ANL, în care de fapt nu mai stau de câțiva ani buni.

Dar astăzi, vineri 21 august 2020, Judecătoria Focșani a constatat că am domiciliul în Focșani, așa cum rezultă și din Cartea de Identitate eliberată în data de 11 august 2020. În minuta dată publicității, Judecătoria Focșani ”respinge contestația ca NEÎNTEMEIATĂ!”

Așadar, încă o dată se dovedește că pretinsele nereguli comise de mine  sunt doar închipuiri în mintea celor de la PNL, iar instituțiile abilitate ale statului spun că nu există nicio problemă legată de buletinul meu sau de dosarul meu de candidat!

Pe această cale doresc să mulțumesc tuturor cetățenilor, care, joi 20 august 2020, mi-au dat zeci de telefoane și mesaje de susținere.

Dragii mei focșăneni, gândurile și încurajările dumneavoastră îmi dau putere și certitudinea că doriți să continuăm ÎMPREUNĂ să facem tot ceea ce ne-am propus pentru orașul și comunitatea noastră!

Focșani, acasă!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.