Noul punct de lucru pentru taxe și impozite locale a fost inaugurat

Social

Luni, 6 ianuarie 2020, am avut bucuria să deschidem noul punct de lucru al Serviciului taxe și impozite din cadrul Primăriei Municipiului Focșani.
Situat la adresa Cuza-Vodă nr. 56, în locația fostei coletării vamale, acesta beneficiază de o parcare generousă în imediata apropiere a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vrancea. Practic, din acest moment, tot ceea ce înseamnă activitate de evidență a mijloacelor de transport (înregistrare sau radiere) se va desfășura DOAR în această locație. Dorința noastră a fost ca să venim în ajutorul focșănenilor, scutindu-i astfel de drumul până la Primărie și traversarea orașului, de cele mai multe ori în orele de vârf ale traficului rutier.
Totodată, anunțăm faptul că aici se pot plăti și taxele și impozitele locale, precum și taxele pentru Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Focșani, aflat de asemenea în vecinătate.
Programul cu publicul de la noul punct de lucru va fi următorul:
– de luni până joi, 8.00 – 15.00
– miercurea va avea în plus și intervalul orar 16.00 – 18.00
– vinerea, 8.00 – 12.00.

În ceea ce privește programul de lucru la ghișeele din cadrul sediului Primăriei Municipiului Focșani, acesta este după cum urmează:
– de luni până joi, 8.00 – 17.30
– vinerea, 8.00 – 16.00
– sâmbăta, 9.00-11.00.
În completarea celor de mai sus, dorim să reamintim focșănenilor că au la dispoziție și posibilitatea de a-și achita on-line taxele și impozitele, ceea ce i-ar scuti de drumul până la Primărie și de statul la coadă. Prin simpla accesare a platformei electronice www.ghiseul.ro, orice cetățean își poate plăti on-line obligațiile de oriunde s-ar afla, câștigând în primul rând timp.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.