Primaria municipiului Focsani continua lucrarile de modernizare a infrastructurii rutiere

Social

Dragi focșăneni, au fost reluate lucrările de refacere a infrastructurii pe străzile: Moș Ion Roată, Transilvaniei, Gloriei și Cpt Traian Ionescu, urmând ca în perioada următoare să fie continuate lucrările și pe străzile Aleea Florilor, Aleea Școlii, Str. Cartier CFR, Emil Racoviță, Ion Creangă, Putnei, Rodnei, Cărăbuș, Albinei, Alecu Russo, Jiliștei și Muncitori.
Astfel, pe TOATE aceste străzi va fi turnat cel de-al doilea strat de asfalt (cel de uzură), după ce la finalul anului trecut a fost așternut primul covor asfaltic.

Între timp, pe fiecare dintre aceste străzi, constructorul va finaliza penultima etapă a lucrărilor și anume ridicarea la cota finală a capacelor de canal, a căminelor de gaze naturale și a gurilor de scurgere și racordarea geigerelor la rețeaua de canalizare, pentru a putea fi la același nivel după turnarea stratului de uzură.
De asemenea, în cadrul aceluiași proiect, se desfășoară lucrări și pe străzile Arh. Ion Mincu, Timotei Cipariu, I.L. Caragiale și Podgoriei, intervențiile fiind de refacere a trotuarelor și a părții carosabile.
Totodată, ne cerem scuze și pe această cale pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegerea de care ați dat dovadă în tot acest timp.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.