Teatrul Municipal restituie banii pe biletele achiziţionate pentru Galele Teatrale Focşănene

Social

Teatrul Municipal a anunţat, miercuri, că va începe să restituie banii spectatorilor care au achiziţionat bilete la spectacolele programate în cadrul Galelor Teatrale Focşănene 2020 şi doresc recuperarea sumelor plătite, după ce evenimentul a fost momentan anulat.

„Sunt foarte mulţi spectatori cu care am comunicat permanent în toată această perioadă. Si ei şi noi, am sperat că toate reprezentaţiile programate în cadrul Galelor Teatrale Focşănene 2020 vor avea loc cel puţin în luna mai. Contrar aşteptărilor, acest lucru nu poate avea loc, chiar dacă din 15 mai se anunţă măsuri de relaxare (controlată), dar pericolul pe care îl reprezintă răspândirea virusului COVID-19 nu a trecut pe deplin. Aşadar, toţi clienţii noştri care au achiziţionat bilete şi doresc recuperarea sumelor plătite la Agenţia Teatrală, vor putea recupera contravaloarea biletelor achitate, începând din data de 19 mai 2020”, a anunţat instituţia într-o postare pe Facebook.

Potrivit reprezentanţilor teatrului, accesul publicului în interiorul Teatrului Municipal se va face după un regulament special, în intervalul 9,30 – 12,30, nefiind permis accesul fără mască de protecţie şi mănuşi de unică folosinţă.

Ajunse la cea de-a 24-a ediţie, Galele Teatrale Focşănene erau programate în perioada 20-31 martie 2020, dar odată cu declanşarea stării de urgenţă, spectacolele au fost amânate pentru luna mai.

Potrivit organizatorilor, pentru spectacolele din cadrul Galelor au fost vândute peste 2.000 de bilete, cu preţuri cuprinse între 40 şi 100 de lei. AGERPRES 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.