Anunț privind transparența decizională în administrația publică

Social

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică locală, republicată, Primăria municipiului Focşani aduce la cunoştinţa celor interesaţi următoarele proiecte de act normativ:
• proiect de hotărâre privind completarea HCL nr. 115/2020 privind aprobarea Regulamentului privind desfășurarea unui concurs public pentru amenajarea și întreținerea spațiilor verzi din municipiul Focșani;
• proiect de hotărâre privind aprobarea completarea HCL nr. 160/2017 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de administare, întreținere și exploatare a parcărilor ce aparțin domeniului public și privat al municipiului Focșani, cu modificările și completările ulterioare.

Proiectele de act normativ sunt afişate din data de 11 mai 2020 la sediul Primăriei municipiului Focşani şi pe site-ul www.focsani.info.
În perioada 18-29 mai 2020 cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii privind aceste proiecte de act normativ la Primăria municipiului Focşani, din bdul. Dimitrie Cantemir nr. 1 bis, camera 102 – serviciul administraţie publică locală, agricultură, persoana de contact – Cristina Dăscălescu sau pe adresa de e-mail a Primăriei municipiului Focșani primarie@focsani.info

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.