172 de pacienţi cu COVID-19 – internaţi în spitalele din judeţ; cinci sunt în stare gravă

Social

Un număr de 172 de pacienţi confirmaţi cu COVID-19 sunt internaţi în spitalele din Vrancea, cu şapte mai mulţi decât în ziua precedentă, cinci dintre aceştia fiind în stare gravă, la Terapie Intensivă, potrivit raportării de vineri, transmisă de Instituţia Prefectului Vrancea.

“În Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) ‘Sf. Pantelimon’ Focşani şi Spitalul Municipal Adjud se află internaţi, la acest moment, 172 de pacienţi. Cinci pacienţi se află la secţia de Terapie Intensivă, trei dintre aceştia fiind intubaţi şi ventilaţi mecanic. Numărul persoanelor decedate în Vrancea a ajuns la 13”, a precizat Prefectura Vrancea.

La nivelul judeţului Vrancea, Grupul de Comunicare Strategică a raportat, vineri, un număr de 207 persoane confirmate cu COVID-19.

La data de 24 aprilie 2020, în judeţ sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică Vrancea un număr de 179 persoane aflate în autoizolare la domiciliu. În carantină instituţionalizată se află 152 persoane, cu 11 mai puţini decât în ziua precedentă, iar 352 persoane sunt în carantină la domiciliu.

În urma acţiunilor întreprinse de poliţiştii şi jandarmii, cu sprijinul forţelor militare din cadrul Ministerului Apărării Naţionale – Garnizoana Focşani, au fost aplicate 199 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 260.000 lei, persoanelor care nu au respectat dispoziţiile Ordonanţelor Militare privind restricţiile de circulaţie. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.