Angajații Primăriei Focșani au fost testați pentru COVID- 19

Social

În urma solicitării adresate Direcției de Sănătate Publică Vrancea, specialiști din cadrul instituției s-au deplasat în zilele de 30 și 31 iulie 2020 la sediul Primăriei Municipiului Focșani în vederea testării personalului nostru pentru infecţia cu COVID-19.
Reamintim faptul că anterior acestei solicitări, un angajat al municipalității și unul dintre viceprimari au fost confirmați pozitiv. De altfel, funcționarul public respectiv a și fost internat pentru a i se putea administra tratamentul corespunzător. În ceea ce îl privește pe viceprimar, întrucât nu prezenta simptome, acesta a intrat în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

După analiza testelor efectuate săptămâna trecută în rândul colegilor noștri, a reieșit un singur rezultat neconcludent, persoana în cauză aflându-se în izolare la domiciliu până la clarificarea situației. Toate celelalte teste sunt negative.
În același timp la Primăria Municipiului Focșani se mențin măsurile de prevenire a răspândirii pandemiei de COVID-19, activitatea cu publicul desfășurându-se cu respectarea măsurilor legale.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.