Ministerul Sănătăţii a numit-o interimar la conducerea SJU Focşani pe Elena Codruţa Neagu

Social

Ministerul Sănătăţii a numit-o, interimar, la conducerea Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) “Sf. Pantelimon” Focşani pe Elena Codruţa Neagu, pe perioada cât managerul Constantin Mândrilă se află în concediu medical, potrivit reprezentanţilor instituţiei.

“Luni, Ministerul Sănătăţii a numit în funcţia de conducere a SJU Focşani pe doamna Neagu Elena Codruţa, pe perioada cât domnul Constantin Mândrilă este în concediu medical. Domnul Mândrilă are concediu medical mai mult de o lună și a fost suspendat, fiind numită, în conformitate cu legea, doamna Neagu Elena Codruţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Oana Grigore. Potrivit acesteia, în momentul în care Constantin Mândrilă va termina concediul medical, acesta îşi va putea relua funcţia.

Elena Codruţa Neagu este de profesie medic stomatolog şi a profesat în comuna Păuneşti.

Managerul Constantin Mândrilă a fost depistat pozitiv la noul coronavirus în data de 12 aprilie, motiv pentru care acesta s-a autoizolat la un domiciliu ales, iar ulterior, la presiunile Prefecturii Vrancea, a fost internat la secţia de Boli Infecţioase a SJU Focşani, unde se află şi în prezent. Din data de 13 aprilie, Spitalul Judeţean a avut un management militar, fiind condus de o echipă formată din colonelul Alexandru Keresztes – manager, doctorul Bianca Andoni de la Spitalul Militar Focşani pe post de director medical, locotenent-colonelul Andrei Ciprian Vulpe – ofiţer de logistică şi locotenent-colonelul Adrian Ceauşu – ofiţer de stat major. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.