Plângerile penale, singura activitate a PNL în Consiliul Local Focsani

Social

Alegerile locale au fost stabilite pentru luna septembrie 2020! La Focșani, campania electorală a început, așa cum era de așteptat, urât! Curg plângerile penale împotriva Primăriei Municipiului Focșani, formulate de grupul de consilieri locali PNL.
De patru ani, consilierii PNL Focșani nu fac altceva decât să boicoteze activitatea Primăriei. De patru ani, liberalii nu votează proiectele de hotărâre ale Consiliului Local, blochează proiectele de dezvoltare și, mai nou, fac plângeri penale, în speranța că reușesc să oprească modernizarea orașului.

Focșăneni ca și noi, trimiși în Consiliul Local pentru ca acest oraș să se schimbe în bine, consilierii PNL Focșani nu fac altceva decât să bage bețe în roate, doar-doar ne vor opri din activitate! Vreau să îi informez pe cetățeni că plângerile penale ale consilierilor locali PNL la adresa Primăriei Municipiului Focșani curg pe bandă rulantă! Sunt făcute doar ca să afecteze imaginea Primarului Municipiului Focșani cât și a Primăriei.
Focșănenii trebuie să știe că fiecare plângere a liberalilor din Consiliul Local Focșani înseamnă o muncă titanică pentru funcționarii publici din Primărie, care lucrează 2-3 săptămâni pentru a pune la dispoziția organelor de anchetă penală toate documentele solicitate – de obicei zeci de dosare cu mii de documente copiate! Aceasta a fost activitatea PNL în Consiliul Local Focșani!
Plângerile penale sunt singura preocupare a PNL! Așa se va derula campania electorală pentru alegerile locale în Municipiul Focșani.
Ca Primar, ca om care am muncit zi de zi pentru binele focșănenilor, voi continua să fac lucrurile pe care m-am angajat să le fac, în ciuda boicotului PNL în Consiliul Local Focșani!
În patru ani am făcut mult, însă cu un Consiliu Local care să lucreze pentru cetățeni, nu împotriva lor, VOI FACE TOT!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.