Primăria Focșani face dezinfecție în unitățile de învățământ unde au fost secții de votare

Social

Primăria Municipiului Focșani, prin Direcția de Dezvoltare Servicii
Publice Focșani, desfășoară marți, 29 septembrie 2020, o acțiune de dezinfecție în TOATE unitățile școlare din oraș unde au fost secții de votare. După cum știm cu toții, cele mai multe secții de votare pentru alegerile locale de duminica trecută au fost amenajate în cadrul grădinițelor, școlilor și liceelor din Municipiul Focșani.

Acum, după finalizarea întregului proces electoral, vrem să ne asigurăm
că elevii focșăneni, dar și cadrele didactice, se pot întoarce la orele de curs în condiții de siguranță maximă a sănătății. Astfel, începând de la prima oră a dimineții, personalul Direcției de Dezvoltare Servicii Publice Focșani a intrat în fiecare sală de curs pentru igienizarea întregului mobilier. Totodată, holurile care au fost tranzitate de persoanele care au mers în secțiile de votare, mobilierul aferent și toaletele vor fi de asemenea igienizate în mod corespunzător, astfel încât să putem elimina orice risc de infectare cu Covid-19.

Facem precizarea că substanțele folosite în cadrul acestei acțiuni au toate
avizele necesare și nu prezintă niciun pericol pentru sănătatea copiilor noștri și a cadrelor didactice din unitățile școlare respective.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook