Primăria Municipiului Focșani va moderniza stadionul de la Mândrești

Social

Joi, 20 august 2020, a fost semnat contractul de proiectare și execuție lucrări pentru „Amenajare gradene, vestiare, iluminat, irigații, supraveghere video, suprafață de joc Stadion Mândrești”. Este un proiect așteptat de toți cetățenii din acest cartier și nu numai, întrucât aici vor putea fi desfășurate etape de campionat județean sau diverse competiții dedicate copiilor și juniorilor din mediul fotbalistic.

Valoarea contractului este de 4.512.1160,64 lei + TVA, durata lucrărilor fiind de 18 luni. Directorul General al companiei SC UNICOMP SA, domnul Florin Vîrlan s-a declarat încrezător asupra faptului că lucrările pot fi finalizate înainte de termenul final de execuție, singura variabilă fiind starea vremii.
Pentru realizarea acestei baze sportive vor fi executate următoarele lucrări:
– Amenajarea de gradene (tribune) pentru spectatori;
– Construcția de vestiare pentru sportivi;
– Construcția de grupuri sanitare pentru sportivi și pentru public;
– Căi de circulație auto și pietonale în incintă;
– Suprafața de joc prevazută cu iarbă naturală;
– Instalație automată de irigat pentru suprafața de joc;
– Instalație de iluminat pentru suprafața de joc, tip nocturnă;
– Sistem integrat de supraveghere video cu 12 camere de luat vederi;
– Dotarea cu accesorii specifice ( tabelă de scor electronică, porți de fotbal, plase de protecție în spatele porților, cabine de tușă pentru jucători și oficiali, utilaje de tundere și marcare suprafață de joc).
Numărul total de locuri în tribune se va ridica la 792, permițând astfel ca toate competițiile ce vor fi organizate aici să aibă parte și de un public generos care să-și susțină sportivii favoriți.
Focșani, acasă!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook