Primăria Municipiului Focșani sfătuiește cetățenii să folosească servicii on line

Social

Având în vedere măsurile luate în cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență în legătură cu acțiunile suplimentare de combatere a noului coronavirus, facem un apel public către toți cetățenii din Municipiul Focșani să încerce pe cât posibil să evite deplasarea la sediul instituției în perioada următoare. Cu atât mai mult recomandăm în aceste zile utilizarea serviciilor on line puse la dispoziție de Primăria Municipiului Focșani, referindu-ne în primul rând la plata electronică a taxelor și impozitelor locale.

Dragi focșăneni, acestea pot fi achitate ON LINE foarte simplu, de acasă sau de oriunde v-ați afla în fața unui calculator. Pentru a vizualiza toate datele de la rolul dumneavoastră fiscal și pentru a putea face plăți electronice, trebuie doar să accesați site-ul www.ghiseul.ro și să urmați pașii indicați: solicită date de acces – introduceți CNP-ul – validare card – trimitere e-mail. Odată ce ați obținut user-ul și parola, puteți plăti on line. Dacă apare cumva mesajul că nu sunt încărcate datele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la telefon 0237/236000 int. 311 .
Totodată, vă reamintim faptul că termenul limită de achitare a taxelor și impozitelor locale pentru primul semestru este 31 martie 2020, toți cei care plătesc integral până la această dată beneficiind de o reducere: persoanele fizice de 10 %, iar persoanele juridice de 5%.
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.