Teatrul Municipal Focşani dă asigurări că toate spectacolele programate se vor ţine în condiţii de siguranţă

Social

Teatrul Municipal ”Maior Gheorghe Pastia” din Focşani informează spectatorii că în incinta unităţii de cultură se vor lua toate măsurile necesare de igienizare şi dezinfecţie, astfel încât spectacolele programate să aibă loc în condiţii de siguranţă.

„Se pare că cea mai mare problemă este Panica, vă sfătuim să nu intraţi în acest joc mult mai nociv decât orice Virus şi vă îndemnăm la calm. Instituţia noastră nu intră în categoria sălilor cu peste 1.000 de locuri, aşa cum este menţionată această categorie în planul de măsuri luat de Guvern şi vă informăm că vom uza de toate alternativele posibile de igienizare şi dezinfecţie a incintelor care sunt destinate publicului! Vă mai anunţăm că din data de 3 martie şi până pe data de 19 martie nu am programat nici un spectacol, asta în mod special pentru a avea un răgaz de 15 zile care să ne asigure posibilitatea de monitorizare şi luarea de măsurile ce se impun pentru prevenirea şi îndepărtarea posibilelor pericole într-un astfel de context încordat! Avem redactată şi solicitarea către Direcţia de Sănătate Publică Vrancea, instituţie care eliberează avizul necesar funcţionării conform normelor impuse de ultimele hotărâri ale Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a teatrului.

La finele lunii martie, la Teatrul Municipal sunt programate Galele Teatrale Focşănene 2020, iar organizatorii dau asigurări că vor anunţa în timp optim orice schimbare.

„Deocamdată noi nu avem niciun fel de indicaţii. Noi vom respecta ceea ce a spus Guvernul şi vom anunţa Direcţia de Sănătate Publică, iar în funcţie de evoluţiile, de ce se întâmplă la noi în zonă. Până la acest moment nu există niciun fel de recomandare din partea DSP de a nu se ţine spectacole, să închidem sălile sau să întrerupem activităţile”, a declarat, pentru AGERPRES, directorul teatrului, Sorin Francu.

Acesta a precizat că pentru Galele Teatrale Focşănene s-au vândut deja peste 2.000 de bilete şi ar fi o situaţie foarte dificilă dacă spectacolele ar fi anulate. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.